Vi är för få!

Feb 24

Våra uppdrag växer och vi får nya kunder, nu behöver vi bli fler.


Revolve jobbar med kommunikation som sätter mötet i centrum. Mötet människor emellan eller med ett varumärke – oavsett var det sker, digitalt eller under ett event.
Vi kallar det Live Communication och genomför projekt för uppdragsgivare som har högt ställda krav och förväntningar. Våra kunder är svenska storbolag men även mindre bolag som behöver kommunicera med sina anställda eller kunder.

Digital Designer
Till vårt kreativa team behöver vi Digitala designers som vant jobbar med rörlig media. Våra visuella produktioner finns både i presentationer, som video och motion graphics, men även i den rumsliga miljön som interaktiva koncept. Vi ser att du har några års erfarenhet av självständigt arbete, har förståelse och intresse för kommunikation, kanske kommer du från en reklam eller kommunikationsbyrå. Hos oss får du får vara med och utveckla våra kunders kommunikation och skapa upplevelser.

Produktionsledare
Vi söker personer som tar ansvar och driver delar i våra projekt, detta kan vara möten eller utställningar, sociala medier eller ett event där vi jobbar med leveransen av innehåll, teknik, byggnation och genomförande. Vi jobbar med produktioner både i Sverige och utomlands. Vi ser att du har jobbat några år och kanske har en utbildning inom kommunikation eller design/konstruktion. Att resa i projekten är en naturlighet, både i Sverige och världen.

Projektledare
För att driva våra största och viktigaste kundprojekt behöver vi en erfaren Projektledare som vant kan hålla kunden i handen och leda det projektteam som byggs runt varje uppdrag. Att ha jobbat med kommunikationsprojekt tidigare ser vi som en självklarhet, vi jobbar nära kunden och är ett viktigt stöd i uppdragen. Du är vår viktigaste länk och ansvarar för att vi uppfyller kundens önskemål. Du blir vår kunds viktigaste person och kommer jobba med olika projekt som är utvecklande och utmanande!

recruit@revolveconcept.com

The browser you are using is outdated. Update browser